Mas Branca

El nostre nom i la nostra imatge evoquen un arbre. Les arrels representen persones i valors. El tronc és la idea genèrica de la vida rural que va donant les diverses branques. Com més arrels hi hagi , més branques tindrà el nostre arbre essent un projecte obert a totes les persones afins.

La branca principal és la producció agrícola. Som ja la 4a generació de pagesos conreant verdures i hortalisses de proximitat que venem 3 dies a la setmana en els mercats de Mataró i a través de l’agrobotiga a la nostra masia. Els nostres preus son molt accessibles perquè creiem que tothom ha de tenir dret a una alimentació saludable i de qualitat.

La branca principal és la producció agrícola. Som ja la 4a generació de pagesos conreant verdures i hortalisses de proximitat que venem 3 dies a la setmana en els mercats de Mataró i a través de l’agrobotiga a la nostra masia. Els nostres preus son molt accessibles perquè creiem que tothom ha de tenir dret a una alimentació saludable i de qualitat .

La segona branca és la ludopedagògica i educació social. En un espai privilegiat oferim tallers i cursos en contacte amb la natura i el mon rural orientat a totes les edats i sobretot a tots els col·lectius. Des de conèixer llavors i plantes fins a tallers de teatre, medioambiental o laboratoria de idiomes. Inclou tambe el projecte del hort comu i experimental: Safreig de la ballena.

Una altra branca és la de la Cultura i Turisme Rural. T’agradaria allotjar-te en una masia de més de 400 anys, conèixer alguns dels seus secrets i moments històrics a més a més de la visa a Pagès? Pots descubrir la historia i actualitat de la teva cuitat atravez dels ulls de la pagesia local.

Es realitzar intercanvis internacionals, viajes educatius i formacio (Producció agricolá, Historia de Econimía local i socíal, Cooperativisme i Sindicalisme en Catalunya i Alemania, Idiomas)

La casa també té un celler històric on es poden realitzar reunions, seminarios i conferències.

Això és Mas Branca, un projecte obert per participar, provar i assaborir.